Rock, pop i rap testiranje počinje

Pripreme za drugu Music Test manifestaciju su u toku! Neafirmisani muzičari iz rock, rap i pop žanra i ove godine imaju priliku da se oprobaju na jednoj od sedam audicija i obezbede svoje mesto pod svetlima reflektora u polufinalnoj i finalnoj večeri.Najbolje izvođače u sva tri žanra očekuje vredna nagrada – snimanje spota i albuma!

Organizatori Music Test manifestacije već rade na pripremi nastupa solo izvođača i bendova, koji žele da popularizuju svoju muziku. Zato, pozivamo sve zainteresovane da se već danas prijave putem sajta ili Facebook strane manifestacije i spremni dočekaju prvo veče audicije, koje će se održati 5. septembra 2015. godine u Domu omladine u Beogradu.

Music Test je muzička manifestacija posvećena afirmaciji talenata iz sveta rock-a, rap-a i pop-a, ali i davanju doprinosa razvoju umetničkog i kulturnog života Srbije. Takmičarski muzički maraton počinje prijavom za audicije, koje se održavaju od septembra do novembra 2015. godine, a polufinale i finale održaće se u decembru 2015. godine. Talenat i ljubav prema muzici su jedini kriterijumi koji se uzimaju u obzir prilikom izbora kandidata u dalji krug takmičenja. Music Test nastoji da takmičarima pruži zabavu, energiju, duženje i dobar provod, ali pre svega edukaciju i profesionalni razvoj uz pomoć i savete organizatora i stručnog žirija.

Prva Music Test manifestacija održana je u decembru 2014. godine, a više informacija možete pronaći na sajtu www.musictest.org ili zvaničnim Facebook i Twitter stranama.

Manifestacija Music Test dobila je podršku grada Beograda, podršku naših najuticajnijih muzičara, kao što su: Miroslav Živanović Pile (Alisa), Miša Aleksić (Riblja čorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Sajsi MC, Ila, kao i podršku novinara: Aleksandar Timofejev, Vlada Janković Džet, Branko Rogošić i mnogi drugi.

Music test  2 Music test  3

Music test 1[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *