Mikri Maus – dve nedelje svirki u KST-u

Jedan od najpopularnijih domaćih repera Mikri Maus aka Ciggie Smalls, član kultnog hip hop sastava Prti Bee Gee, nastupiće u bašti Kluba studenata tehnike 19. juna.

On će tom prilikom promovisati svoj solo album “Mikrijev Zabavnik”, koji je izašao ove godine i pobrao sjajne reakcije kritike i publike. Uz njega na bini će se pojaviti i Luca H8R, Bege Fank, Smoke Mardeljano, Bad B, Bigru & Paja Kratak, Dj Mrki, Dj Jimmy Pimpfingerz, a biće još mnogo iznenađenja.

Koncert počinje u 23 časa, a karte se mogu kupiti u prostorijama Kluba svakog dana od 10 do 19 časova, kao i u sredu i četvrtak od 23 do 02 sata. a dostupne su i u Zla Zla šteku. Cena je 500 dinara.

Ovaj nastup otvara dvonedeljnu seriju koncerata u KST-u, u nedelju 21. juna povodom svetskog dana muzike održaće se KULT festival, na kome će nastupiti Sextasy, Mentalna Korekcija, Void Inn, Loud, Dot the Eye i Instead of a Kill, uz podršku pet DJ-eva. Nakon toga, u sredu 24. juna održaće se Arsenal tribute fest gde će nastupiti nekoliko bendova koji izvode numere Red Hot Chilli Peppersa, Alice In Chains, Nirvane i Rage Against the Machine. Dan kasnije u klubu će svirku održati i srpski metal bend Demist, uz pratnju nekoliko DJ-eva. Kultni beogradski thrash metal bend Nadimač sviraće 2. jula, a uz njih će nastupiti i bendovi Vox Populi, Prisoner i Shovel.

[ratings]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *