SERBIA WONDERLAND HAPPY WEEK

Festival budućnosti Serbia Wonderland objavljuje veliku nedelju popusta i akcija.

Ostalo je nešto više od petnaest dana do dugo očekivanog Serbia Wonderland festivala, koji će se održati na potpuno novoj lokaciji – na terenima K.K. Partizan, u okviru velikog Kalemegdan Summer festivala, uz podršku Heinekena. Pored dvodnevnih ulaznica od 2300 dinara, organizatori su omogućili i jednodnevne ulaznice, po ceni od 1800, za 2.jul, i 1500 dinara, za 3. jul.

Kako bi obradovali sve fanove koji još nisu uspeli da dođu do svojih karata, organizatori su najavili Srećnu nedelju, u kojoj će svi koji dođu u narednih sedam dana, od srede 17. juna do srede 24. juna, moći da kupe kartu za oba dana festivala po ceni od 2000 dinara. Ne samo to, ukoliko kupite tri ulaznice, dobijate jednu gratis (akcija 3+1). Ova akcija isključivo važi u prostorijama Jungle Tribea, Gospodar Jevremova 49, Beograd.

Najveća zvezda ovogodišnjeg festivala je Paul Van Dyk, di-džej zvezda i producenat iz Berlina, umetnik koji je preko dvadeset godina na vrhu muzičke scene i svetskog klabinga. Osim njega, imaćemo priliku da ugostimo Orjana Nilsena i Marloa, koji nam dolaze iz svetske izdavačke kuće Armada Music. Tu je i Dannic , čiji je nastup na prošlogodišnjem Tomorrowlandu proglašen najboljim nastupom te godine.

Ove godine očekuje vas pravi muzičko scenski spektakl sa mnoštvom performera i specijalnih efekata na Kalemegdanskoj tvrđavi, najlepšoj lokaciji u gradu. Festival će doživeti potpuno novu dimenziju koja će posetioce ostaviti bez daha. Budite deo priče i ove godine u najvećoj i najlepšoj festivalskoj bajci, poručuju organizatori.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *