4Elements festival

Stiže pravo osveženje za vrele letnje dane! Po prvi put ikada u Beogradu, na potezu od Barutane ka Nebojšinoj kuli, biće postavljen ogroman vodeni slajder na naduvavanje, a svi koji traže osveženje i dobru zabavu naći će i jedno i drugo u subotu 25. jula od 17h do 21h na festivalu „4Elements“, u okviru dana posvećenog vodi, kao jednom od 4 elementa. Kako će sve to izgledati možete videti OVDE, a sa sobom slobodno možete poneti svoj omiljeni dušek na naduvavanje! Pored montaže ovog jedinstvenog slajdera, Barutana i okolina Donjeg grada u danima trajanja festivala „4Elements“ postaće svojevrstan izložbeni prostor. Postavke brojnih domaćih umetnika okupiće veliki broj poštovaoca umetnosti raznih vrsta – a za ljubitelje „sedme umetnosti“ stiže i poseban ugođaj u vidu „open air“ bioskopa koji će takođe biti deo programa „4Elements“ festivala. Za one koji ogladne, Burger House je spremio sočan „4Elements“ meni za posetioce festivala.

Trećeg dana festivala, 25. jula, na glavnoj bini nastupiće Sandrino i The Drifter uz Felvera i Kristijana Molnara, a na maloj bini će svoj novi projekat „Inn Espace“ predstaviti MKDSL, nakon koga će publiku zabaviti RDN. Poslednji dan festivala – nedelja 26. jul – donosi nastup hedlajnera Darrena Emersona, uz kog će na istom stejdžu „vrteti“ IDQ, Tom Collins, Calavera&Manya i John Belk. Mali stage poslednjeg dana festivala biće poligon za zabavu trojice odličnih DJ-eva, a u pitanju su: Mene, Neutron i Miroslav Petković.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com. Cena dnevne ulaznice iznosi 400 dinara, a komplet ulaznica za sva 4 dana košta 1.200 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *