Dođi u subotu 29. avgusta na Kalemegdan i podrži IT zajednicu u Srbiji

Dođete na druženje u subotu, 29. avgusta u 12h na Kalemegdanu, kod Karlove kapije (donji grad) i učestvujte u snimanju zajedničkog videa i pokažimo koliko je velika IT zajednica u Srbiji!

Došlo vreme da promovišemo sve ono što se kuva u startap/tech zajednici Srbije — da postoje ideje, talenat i dosta potencijala za buduće nastupe na globalnoj sceni.

Capture

Sprema se lansiranje ambiciozne Kickstarter kampanja za izgradnju Startit Centra, za koju je planirano da bude centar okupljanja i daljeg razvoja domaće IT scene, koji će koristiti sve IT organizacije i pojedinci sa dobrim inicijativama.

U okviru kampanje će se na najbolji način najširoj svetskoj IT zajednici predstaviti talenti, potencijal i uspesi domaćih programera, dizajnera i preduzetnika, i na taj način će se napraviti prvi veći korak ka afirmaciji srpskih profesionalaca na globalnom tržištu.

Još jedna važna stvar je probijanje leda — do sada ni jedan projekat iz Srbije nije dobio značajno finansiranje preko ove crowdfunding platforme. Sav prihod od ove kampanje će biti uložen u projekte koji će razvijati domaće kapacitete, počev od samog Centra.

Osim što ćete učestvovati u velikoj crowdfunding kampanji iz Srbije, upoznaćete mnoge nove ljude i družićemo se uz osveženja koja ćemo mi obezbediti, u dobroj atmosferi.

Slobodno pozovite svoje prijatelje, kolege, devojke i momke — svi su dobrodošli i svaka osoba će pomoći.

Ako, pak ne možete da nam se pridružite, javite nam da li želite da podržite kampanju na neki drugi način (deljenjem kroz kanale na društvenim mrežama, promocijom, povezivanjem sa različitim ljudima, donacijom, itd.).

Nadamo se da se vidimo i da ćemo zajedno napraviti veliki korak za našu malu zajednicu!

11892258_1165948746755674_6265447663083498169_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *