Besplatne kotizacije za “Weekend media festival” u Rovinju

Katedra za marketing menadžment i odnose s javnošću je i ove godine obezbedila besplatne kotizacije za studente Fakulteta organizacionih nauka za WEEKEND MEDIA FESTIVAL, najveću regionalnu konferenciju iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i medija.

Konferencija će se održati u Rovinju, od 24. do 27. septembra 2015. godine.

Studentska kotizacija omogućava pristup svim predavanjima, panelima, radionicama i zabavama, ali ne uključuje put, smeštaj i hranu. U skladu sa brojem prijavljenih studenata, biće planiran zajednički prevoz i smeštaj, kako bi troškovi bili manji.

Pozivamo sve zainteresovane studente da svoje podatke (ime i prezime, datum rođenja, adresu i mesto stanovanja, smer, godinu studija, mejl i broj mobilnog telefona) pošalju na katedra.marketing@fon.bg.ac.rs najkasnije do utorka 7. septembra, do kraja dana.

Nakon finalne selekcije, informaciju o prihvaćenoj prijavi za besplatnu studentsku kotizaciju, prijavljeni studenti će dobiti 8. septembra. Cena kotizacije za ostale učesnike je 415 evra plus PDV.

Više informacija o Weekend Media Festivalu možete videti na: www.weekendmediafestival.com

Katedra za marketing menadžment i odnose s javnošću se zahvaljuje organizatorima Weekend Media Festivala, na obezbeđenim kotizacijama i omogućenoj prilici studentima za dodatnu edukaciju i profesionalno usavršavanje.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *