Program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“

U okviru svoje strategije za razvoj talenata, revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) organizuje program „Tvoja karijera počinje ovde“ za neformalnu edukaciju mladih u Republici Srbiji. Program je koncipiran tako da uključuje radionice i testiranja kandidata uz finalno takmičenje, a na osnovu osvojenih poena prvoplasiranim kandidatima biće omogućene stipendije i prakse u EY Srbija. Finalno takmičenje – biznis simulacija biće održana 11. februara 2016. godine u Beogradu za 20 najboljih kandidata.

Za program „Tvoja karijera počinje ovde“  mogu se prijaviti i učestvovati studenti sa svih godina studija, kao i nezaposleni, visokoobrazovani mladi do 2 godine nakon diplomiranja. Program će se sprovoditi na fakultetima Univerziteta u Beogradu, Nišu, Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu, Novom Pazaru i Kosovskoj Mitrovici u formi radionica na fakultetu za grupe do 25 učesnika. Za fakultete u Beogradu, jedan dan će biti organizovan u prostorijama kompanije EY.

Program se po prvi put realizuje u Srbiji, a prošle godine je po prvi put realizovan u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Pokazao se kao veoma uspešan, učesnici su bili zadovoljni znanjem i iskustvom koje su stekli, a EY je dobio veoma kvalitetne stipendiste i buduće zaposlene.

 „Jedan od najvećih izazova tržišta rada u Srbiji je zapošljavanje mladih, dok  je sa druge strane strategija rada EY-a zapošljavanje ljudi bez iskustva, tek diplomiranih studenata. Sa tim u vezi, ovaj projekat ima nameru da zajedničkim snagama Univerziteta u Srbiji i kompanije EY olakša mladima put do zaposlenja, ukaže na značaj radne prakse, kao i značaj veština upravljanja karijerom“, rekla je Sonja Jovanović, HR direktor kompanije EY.

Način prijavljivanja za kandidate

CV na engleskom jeziku kandidati dostavljaju na mail: hr.serbia@rs.ey.com. Selekcija učesnika će se vršiti nekoliko dana pre početka programa na njihovom fakultetu i vršiće se na osnovu rezultata testova engleskog jezika i testova numeričkih i logičkih sposobnosti. Sva testiranja biće sprovedena i organizovana od strane kompanije EY.

Za sve informacije u vezi sa Programom neformalne edukacije pratite našu FB stranicu EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR.

Rokovi za prijavu

  • 24/25.9. Ekonomski fakultet Niš – deadline za prijavu  9.
  • 8/9.10. BBA – deadline za prijavu  10.
  • 9/10.10. Građevinski fakultet – deadline za prijavu  10.
  • 23/24.10. FEFA –  deadline za prijavu  10.
  • 24/25.10. PMF – deadline za prijavu  10.
  • 8/9.12. Mašinski fakultet – deadline za prijavu  12.
  • 14/15.12. Ekonomski fakultet Beograd – deadline za prijavu  12.

Datumi realizacije programa

Finalno takmičenje najboljih 20 studenata: 11. februara 2016. godine

Realizacija praksi za najboljih 10 studenata: u periodu oktobar 2016. – maj 2017. godine.

EY je globalni lider u revizorskim i poreskim uslugama, podršci pri poslovnim transakcijama i poslovnom savjetovanju. Širom svijeta, 210 hiljada naših zaposlenih dijele naše zajedničke vrijednosti kao i potpunu posvećenost kvalitetu. Mi se razlikujemo po tome što pomažemo našim zaposlenima, klijentima i zajednicama da ostvare svoj potencijal. EY se odnosi na globalnu organizaciju firmi članica Ernst & Young Global Limited, od kojih svaka predstavlja odvojeno pravno lice. Ernst & Young Global Limited je firma registrovana u Ujedinjenom Kraljevstvu, koja ne pruža usluge klijentima. Za više informacija o našoj organizaciji, molimo vas da posjetite adresu: www.ey.com/rs

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *