Avantura MOL Grupe za studente: UPPP 2015.

MOL Grupa pokreće, sada već drugu godinu zaredom, međunarodni program za pronalaženje talenata UPPP. Ovogodišnji moto, “Avantura je pred tobom…“, odražava samu suštinu konkursa.

Pozivaju se studenti u oblasti geologije, naftnog inženjeringa ili upravljanja projektima u inženjeringu da se prijave za onlajn takmičenje na sajtu www.uppp.info u periodu od 24. septembra do 15. oktobra. Da bi se pripremili za onlajn simulaciju, potrebno je da pozovu prijatelje ili potraže potencijalne članove tima u registracionoj bazi podataka i odaberu ih na osnovu države, univerziteta ili određene oblasti studija. Prvih pet ekipa će se takmičiti u finalu uživo u Budimpešti za ukupni nagradni fond od 25.000 EUR, a najtalentovaniji mogu da dobiju ponudu za posao ili priliku da učestvuju u “UPPP programu zapošljavanja u tehničkoj struci” koji realizuje MOL Grupa.

MOL Group posebno podstiče mlade studentkinje da se prijave za UPPP program. Hina Arshad je mlada žena koja radi kao inženjer proizvodnje – pripravnik u kompaniji MOL Pakistan. Njen savet novim generacijama učesnika u UPPP programu je: “Učesnici će se suočiti sa prilikama, izazovima i različitostima. Studenti će moći da testiraju veštine i tehničko znanje i suoče se sa izazovom koliko efikasno mogu da primene te veštine i znanje kako bi stvorili nešto vredno i bili produktivni. Komuniciraće i sarađivaće sa ostalim studentima iz različitih miljea i kultura. Verujte u sebe, prijavite se i dokažite se!

Zdravka Demeter Bubalo, Potpredsednik MOL Grupe za ljudske resurse, dodala je: “Ponosni smo na nagradne programe za pronalaženje talenata koji se razlikuju od tradicionalnih načina zapošljavanja budućih kadrova i nude jedinstveni pristup razvoju mladih stručnjaka. Ove godine nastavljamo avanturu sa još većim entuzijazmom i nudimo najboljim studentima koji se kvalifikuju izazov u stvarnom životu i priliku da se pridruže Sektoru za istraživanje i proizvodnju MOL Grupe. UPPP program je namenjen onim studentima koji traže nove avanture i žele da otpočnu karijeru u naftnoj i gasnoj industriji.

Osamnaestomesečni program zapošljavanja u tehničkoj struci zasnovan je na četiri stuba koji obuhvataju praktično iskustvo, strukturno definisan teorijski program sa naglaskom na poslovnim i tehničkim sadržajima i obuke kojima se stiče uvid u rad MOL Grupe. Glavni ciljevi su da se razviju osnovne preduzetničke veštine i tehnička stručnost.

Više informacija o UPPP programu možete naći na www.uppp.info i www.facebook.com/moluppp 

Video prezentacija programa:

 

MOL Grupa je integrisana, nezavisna, međunarodna naftna i gasna kompanija sa centralom u Budimpešti. Posluje u preko 40 zemalja sa dinamičnom međunarodnom radnom snagom od 27.000 ljudi i već je više od 100 godina u ovoj industriji. U poslovima istraživanja i proizvodnje ugljovodonika MOL ima preko 75 godina iskustva. Trenutno se proizvodne aktivnosti odvijaju u 8 zemalja, a kapaciteti za istraživanje postoje u 14 zemalja. MOL Grupa vodi četiri rafinerije i dva petrohemijska postrojenja pod integrisanim upravljanjem lancem nabavke, u Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj, a ima i mrežu od skoro 2.000 servisnih stanica u 11 zemalja u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *