Napravi pauzu! Kreni na najbolju studentsku ekskurziju ikada!

Kraj roka, nova godina počinje, borbe sa administracijom, profesorima, ispitima… Dosta ti je svega? Poznato nam je. Treba ti Pauza! Jedva čekaš da zapališ na studentsku ekskurziju i nezaboravno se provedeš? Ovog puta imaš priliku baš za to, da se nezaboravno provedeš, putuješ i uživaš, po neverovatnoj ceni, 10 dana ekskurzije! Upoznaj koncept studentskog putovanja koji menja dosadašnje shvatanje ekskurzija i zabave.

Ne dozvoli da tvoje studiranje ostane upamćeno po satima provedenim u čitaonici, napravi PAUZU!

Pauza 2016. je najnovija studentska ekskurzija koja dolazi iz fabrike najboljeg provoda poznate kao BalkanFun. Zašto već sad možemo da tvrdimo da je ovo studentska ekskurzija sa najboljim provodom ikada? Zato što je u pitanju potpuno nov koncept ekskurzije, orjentisan ka studentima željnim izlazaka, dnevnih i noćnih žurki, putovanja, dobrog provoda.

Piće na Zakintosu od 1e? Može!

Za svega 99 evra možete putovati 10 dana! Na pauzu krećemo 23. aprila, prva destinacija je čuveno ostrvo provoda, Zakintos! Tamo te čekaju 4 dana i 4 noći nezaboravnih tematskih žurki. Beach party, Nights in colors, Foam party, Hangover maraton party, pool party, boat party. Ovo će biti najaktivnija PAUZA ikada!

To je samo prvi deo fenomenalne Pauze, kada spakuješ kofere, krećemo dalje ka Paraliji. Ovde će početi drugi deo naše ekskurzije, gde ćemo se priključiti hiljadama mladih iz regiona na prvomajskom muzičkom festivalu BalkanFun. U Paraliji Vas očekuju 2 dnevne žurke u beach baru OMILOS, kao i dve neverovatne noćne žurke koje će se održati u ekskluzivnom klubu GOLD, gde će nastupiti poznati domaći izvođači. Tu su i čuvena Elegance party i I love 90’is party.

Poslednji dan rezervisan je za Solun, gde vas vodimo u fakultativni obilazak grada u kom ćete videti Aristotelov trg, Srpsko vojničko groblje i druge znamenitosti Soluna. Naravno, imaćete dovoljno vremena i za dobro poznati Solunski šoping. Tu završavamo Pauzu i vraćamo se prepuni nezaboravnih utisaka iz Grčke.

Činjenica? PAUZA je najjeftinija studentska ekskurzija u Srbiji!

Ukoliko napravite pauzu, jedno je sigurno, pamtićete je zauvek, dok će čitaonica ostati samo delić studentskog života. Kako bismo dodatno pomogli studentske džepove, fenomenalnu cenu od 99 evra možete platiti na rate! Pauza 2016. će vam omogućiti da provedete 10 dana na najlepšim plažama Zakintosa i Paralije i osetite vrhunsku zabavu na brendiranim žurkama, po ekstra povoljnim cenama!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *