Takmičenje “Ace the Case”

KPMG u Srbiji treći put organizuje ”Ace the Case”, takmičenje gde studenti rešavaju poslovne probleme primenjujući svoje teorijsko znanje i analitički način razmišljanja. Studentima se pruža mogućnost da steknu praktično znanje i veštine koje će im koristiti u daljoj karijeri. Posetite www.kpmg.com/rs/atc i prijavite se na konkurs!

Takmičenje se održava 26. i 27. novembra 2015. godine u Beogradu. Prvi deo čini obuka gde KPMG stručnjaci pokazuju kako se rešavaju poslovni problemi i kako ih izložiti i prezentovati na najbolji način. Zatim dobijate poslovni slučaj gde je potrebno primeniti znanje iz ekonomije, finansija i menadžmenta kao i strateško razmišljanje.

Pobednički tim predstavlja Srbiju na međunarodnom takmičenju KICC u aprilu 2016. godine u Dubaiju! Tamo će imati priliku da pokažu svoje kvalitete i odmere snagu sa studentima iz celog sveta.

Rok za slanje prijava je 6. novembar. Ukoliko ste student završne godine osnovnih ili master studija, pripremite svoj CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku i prijavite se.

Za više informacija posetite www.kpmg.com

KPMG je globalna mreža profesionalnih firmi koje pružaju usluge revizije, poreskog i finansijskog savetovanja. KPMG je prisutan u 155 zemalja sa preko 155.000 zaposlenih u firmama članicama KPMG mreže širom sveta. Nezavisne firme koje su deo KPMG mreže povezane su u KPMG International Cooperative (“KPMG International”), koji je švajcarski entitet. Svaka KPMG firma je zaseban pravni subjekt i sebe predstavlja kao takvog.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *