Praksa u Credit Agricole Banci

Sjajna prilika za mlade i kreativne apsolvente i diplomce!

Crédit Agricole Srbijaje deoCrédit Agricole grupe, vodeće svetske finansijske grupacije. U Srbiji banka posluje kroz mrežu od 80 filijala, sa namerom da i dalje proširuje i unapređuje svoje poslovanje.

Sertifikat kvaliteta ISO 9001 u oblasti bankarskih usluga, korišćenje najsavremenijih bankarskih informacionih tehnologija, principalno članstvo u MasterCard International i VISA International, kao i u nacionalnoj DinaCard asocijaciji samo su neke od obeležja Crédit Agricole Srbija. Preko 900 visokostručnih zaposlenih obezbeđuju najkvalitetniju bankarsku uslugu na prostoru Srbije. Na Izboru za zlatni auto 2015. godine u organizaciji časopisa Auto Bild, Crédit Agricole banka dobila je nagradu za „Najbolji auto kredit 2015. godine“ za kredit „MojAuto sedi i vozi“. Takođe smo, jedna od deset najvećih i najstarijih bankarskih grupacija na svetu koja već više od 120 godina kreditira poljoprivrednu proizvodnju.

Crédit Agricole Banka niz godina unazad neguje tradiciju ulaganja u mlade, koji uz pomoć stručnih i posvećenih mentora ostvaruju priliku da se kroz aktivan rad i učenje upoznaju sa bankarskim sistemomu savremenom, internacionalnom poslovnom okruženju.

Stoga  pozivamo sve studente završnih godina osnovnih i master studija kao i diplomce Univerziteta u Beogradu i Novom Sadu, koji su zainteresovani za rad u korporaciji i žele da budu uključeni u različite projekte, da šalju svoje CV na posao@creditagricole.rs.

Zainteresovanima se pruža prilika sticanja profesionalnog iskustva i ličnog razvoja, mogućnost rada na projektima koji se odnose na digitalizaciju bankarskih sistema, šansu za započinjanje i izgradnju karijere u okruženju dizajniranom prema svetskim standardima.

Od vas očekujemo:

  • Da ste odgovorni i organizovani
  • Otvoreni za saradnju
  • Dinamični, komunikativni
  • Motivisani i spremni na timski rad
  • Istrajni i uporni
  • Da vladate kompjuterskim veštinama Microsoft Office paketa, kao i digitalnim veštinama
  • Da vladate dobro engleskim jezikom

Pridružite nam se i budite deo našeg tima!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *