Praksa u Direct Media Grupi

Direct mediaDirect Media Grupa, vodeći medijski sistem u regionu Jugoistočne Evrope, u potrazi je za mladim ljudima koji su zainteresovani za usavršavanje i sticanje iskustva u nekoj od sledećih oblasti:

  • medijsko planiranje,
  • medijsko oglašavanje (TV, radio, digital, print, out of home),
  • marketinške komunikacije,
  • finansije i računovodstvo.

Praksa podrazumeva rad u punom radnom vremenu u periodu od minimum 3 meseca sa mogućnošću zaposlenja, a u zavisnosti od brzine usvajanja znanja i ostvarenih rezultata tokom prakse.

Kandidatima nudimo aktivnu obuku i priliku da steknu sposobnost praktične primene teorije i metodologije planiranja, realizacije i evaluacije integrisanih medijskih kampanja.Konkurs je otvoren za kandidate koji su završili ili su na završnoj godini studija nekog od sledećih fakulteta:

  • Fakultet organizacionih nauka
  • Ekonomski fakultet
  • ETF i drugi tehnički fakulteti
  • Fakultet političkih nauka.

Ključni zahtevi podrazumevaju izraženu analitičnost, preciznost, pedantnost, ljubav prema brojkama, marketingu, advertajzingu i medijskim komunikacijama. Obavezno je osnovno znanje MS Office paketa i engleskog jezika.

Svi zainteresovani svoje biografije mogu da proslede na adresu office@directmedia.rs do četvrtka, 15. oktobra.

Prilikom konkurisanja potrebno je naglasiti u subject-u “Konkurs za praksu“.

O poslodavcu:

Direct Media Grupa je vodeći medijski sistem u regionu Jugoistočne Evrope koji pruža objedinjene komunikacijske, advertajzing i medijske usluge najvećim internacionalnim i lokalnim partnerima.

Grupu čini mreža profesionalaca i eksperata u osam zemalja: Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Bugarskoj. Mi donosimo sveobuhvatna, optimalna i inovativna komunikacijska rešenja i pomeramo tržista u pravcu najnovijih trendova u digitalnom okruženju, doprinoseći tome da naši partneri uspešno implementiraju svoje globalne strategije. Zajedno sa našim partnerima ostvarujemo maksimum efektivnosti kampanja naših partnera, doprinoseći da njihovo poslovanje raste. Istovremeno, verujemo da su kvalitetni mediji preduslov uspešnih komunikacija.  Zato, važan deo našeg poslovanja počiva i na unapređenju medijskog okruženja – prepoznavanju i kreiranju najboljeg medijskog sadržaja i posredovanju u njegovom plasmanu. Naša vizija je da budemo najuspešniji medijski sistem u regionu, da ostanemo prvi i očigledan izbor svih partnera.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *