Projekat “Buđenje Zemuna”

zemun_poziv_mladim_muzicarima_naslovnaKockavica” je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti kulture,umetnosti,zabave i rekreacije.

Ove godine “Kockavica“ realizuje svoj prvi projekat pod nazivom “Buđenje Zemuna“. Projekat je podržan od strane programa MLADI SU ZAKON 2015- Srednjobanatski, Južnobanatski, Beogradski okrug, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta. Više o programu možete pročitati na ovom LINKU.

Kao mladi aktivisti, umetnici, kreativci, ljudi pokrećemo projekat “Buđenja Zemuna”, tj. buđenje građana i prostora. Mislimo da će naše ideje sa temom umetničkih radionica i čajanki podstaći sve mlade, optimistične, kreativne, obrazovane, vesele, pozitivne ljude, koji imaju slične vizije i borbe kao i mi. Konkretnije rečeno, da pokrenu nešto što ima za cilj druženje, afirmaciju mladih umetnika, kreiranje kulturno-umetničkog sadržaja i šansi za mlade.

Želimo da oživimo javne prostore, pokrenemo mlade i poboljšamo kulturnu ponudu i tražnju u Zemunu. To ćemo upravo činiti svake nedelje, počev od 15. novembrado 13. decembra.

Ukoliko želite da se priključite našem projektu kao učesnik ili mladi muzičar to možete učiniti na sledećem linku:http://kockavica.weebly.com/konkursi.html

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *