Kursevi stranih jezika na FON-u

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka u saradnji sa AIESEC-om i ove godine organizuje kurseve stranih jezika za studente. Kursevi počinju 26. oktobra i trajaće tokom zimskog semestra, a odvijaće se u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka.

Nastavu će kao i do sada izvoditi studenti Filološkog fakulteta koji poseduju adekvatna jezička znanja, a uz to su upoznati sa konceptom držanja nastave. Podršku će im pružati strani studenti, a uz to će predstaviti zemlju iz koje dolaze, njenu kulturu, običaje i zanimljivosti koje samo žitelji poznaju. Nastava će se odvijati dva puta nedeljno, sa početkom od 20h.

Prijave se otvaraju 14. oktobra na sledećem linku i otvorene su za sve aktuelne studente, nezavisno od predmata i godine studija do 20. oktobra.

Za sve dodatne informacije, obaveštenja i najave, pratite zvanični sajt Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, kao i Facebook stranicu.

Stara latinska poslovica kaže da koliko jezika znaš, toliko vrediš. Pridružite se SSFON-u, učite zajedno, razvijajte se i družite, jer studiranje nije samo broj položenih ispita!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *