Mehanizmi za pokretanje privrede na bazi novih tehnologija – predavanje

Dragi studenti,

Čast nam je da Vas obavestimo da će se u utorak, 20. oktobra 2015. godine, sa početkom u 19:30h na Mašinskom fakultetu u Beogradu, održati tribina na temu: “Mehanizmi zapokretanje privrede na bazi novih tehnologija”.

Organizator ovog događaja je organizacija E3-Energija/Edukacija/Entuzijazam (čiji rad možete pratiti na istoimenoj Facebook stranici), mlado i neprofitno udruženje studenata sa Mašinskog fakulteta u Beogradu koje za cilj ima kvalitetnije formalno i neformalno obrazovanje studenata, povezivanje sa privredom i sprečavanje masovnog odliva mladih stručnjaka u inostranstvo.

Tribina je namenjena svim zainteresovanima, posebno studentima tehničkih fakulteta i ljudima iz branše tehnike i nauke. Predavač je jedan od naših najeminentnijih naučnika, profesor dr Vladan Petrović koji je kako u inostranstvu tako i u našoj državi priznati naučnik sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti primene energetski i ekološki naprednih tehnologija. Vlasnik je trideset i šest zaštićenih patenata, za kojima pokazuju veliko interesovanje mnogo internacionalne kompanije.

Predavanje će otvoriti dekan Mašinskog fakulteta i dugogodišnji državni sekretar Ministarstva prosvete Vlade Srbije profesor dr Radivoje Mitrović, a očekuje se i dolazak mnogih profesora i istaknutih ličnosti.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju izuzetno zanimljivom i značajnom predavanju, koje će pokazati i dokazati svima da je priroda dovoljno bogata resursima koje treba prikupiti i iskoristiti na pravi način. Tehnologije koje profesor Petrović predstavlja su inovativne, održive i vrlo isplative.

Zbog svega navedenog iznad, nemate opravdanje da ne dođete na predavanje,

zato obavezno budite  20.10.2015 u 19:30 na Mašinskom fakultetu!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *