Hit zabava u Beogradu – Escape room

Escape room ili igra bekstva iz zatvorenog prostora je nastala kao igrica na internetu, da bi se nakon velike popularnosti prenela u stvarni svet. Vi se nalazite zaključani u prostoriji i imate 60 minuta da pobegnete rešavajući misteriju zadate sobe. Escape Belgrade je jedan od pionira na tržištu koji organizuje zabavu ovog tipa sa igrom Las Vegas u Beogradu.

Zaključani ste u glavnoj kancelariji vlasnika kazina u Escape room-u Las Vegas. Vaš cilj je da otkrijete kako je zaradio svoj prvi milion, da nađete novac koji čuva, da ga ukradete i da nestanete pre nego što se on vrati!

Igra je smeštena u misteriozni prostor odličan za testiranje sposobnosti uz vrhunsku zabavu. Ovo uključuje istraživanje sobe, otkrivanje skrivenih tragova, rešavanje šifri i raznih zagonetki kako biste ste pobegli na vreme. Učestvovanje u igri ne zahteva posebne veštine ili znanje. Sve što je potrebno je upotreba logike i timski rad! Tim može činiti 2-5 igrača. Igra može biti na srpskom ili engleskom jeziku. Ako dođete do trenutka kada Vam je potrebna pomoć da nastavite dalje, možete se obratiti Game master-u u svakom trenutku koji će vam dati smernice da nastavite dalje. Ako želite da napustite sobu iz bilo kog razloga, Game master će vam istog momenta otvoriti vrata.

Escape room igre mogu igrati svi, studenti, mlađi i stariji, kolege, porodice i prijatelji. Namenjene su za sve one koji traže novi izazov i žele da steknu jedinstveno iskustvo uz sat vremena vrhunske zabave! Tih 60 minuta, potpuno ćete se prebaciti u drugi svet i biti koncentrisani samo na to kako da pobegnete na vreme.

Svi studenti koji do 31. decembra prilikom rezervisanja termina napomenu da su za Escape room Las Vegas saznali putem časopisa InterFON obezbeđena je snižena cena od 2500 dinara umesto 4000 dinara.

Za sve dodatne informacije posetite sajt www.escapebelgrade.com

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *