JobFair15 Sajam ─ Budi korak bliži budućnosti!  

Želite da čujete zanimljivosti o novim tehnologijama, trendovima savremene televizije, optičkom prepoznavanju teksta, o tome kako da za samo par meseci napravite sajt za više od dvadeset hiljada konkurentnih korisnika, koje su prednosti rada u virtuelnim timovima i zašto je 42 odgovor na smisao korporativnog života.

_MG_9302 (2)

Odgovore na pitanja saznaćete od predstavnika kompanija RT-RK, Microsoft Development Center Serbia, Mozzart, Mangonel, ALTI i mnogih drugih, 2. novembra na OpenSpaceTechnology radionicama u okviru sajma poslova i praksi „JobFair15 ─ Kreiraj svoju budućnost!”

Osim raznih tribina, prezentacija i radionica, Sajam pruža šansu za zaposlenje ili praksu! Kompanije Telesign, Asseco, Zulhke i mnoge druge održaće intervjue za posao na samom Sajmu, 3. novembra.

_MG_9336 (2)

Ne propustite priliku za rad u savremenim domaćim kompanijama poput MikroElektronike i JP EPS. Upoznajte kolege iz Engleske, Švajcarske i Estonije radeći u Nortalu, SunGardu, Tarkettu i Namicsu. Iskoristite priliku, budite proaktivni, kreirajte svoju budućnost!

Za više informacija o radionicama, prijavama i Sajmu posetite sajt http://jobfair.rs. Učešće je potpuno besplatno!

Zvanična Facebook stranicawww.facebook.com/jobfairrs

_MG_6696

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *