EQUILIBRIO – PROGRAM STIPENDIRANJA STUDENATA

Program stipendiranja studenata osmišljen je tako da zainteresovanim studentima beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola omogući pohađanje PREMIUM kurseva stranih jezika, jezičkih radionica i specijalizovanih seminara, uz izdavanje zvaničnih sertifikata. Pohađanje PREMIUM kursa stranog jezika je obavezno, dok su radionice i seminari fakultativni.

 Program počinje u novembru 2015. i traje 3 meseca. Nastava će se održavati radnim danima (u popodnevnim i večernjim terminima) ili vikendom (u dnevnim terminima). Ukupan fond Programa je 60 školskih časova.

1

Pravo na konkurisanje imaju svi studenti bez obzira da li su koristili ovu vrstu stipendije u prethodnim Programima stipendiranja studenata.

Student kome bude odobren zahtev za stipendiju u obavezi je da redovno pohađa kurs stranog jezika i da polaže završni pismeni i usmeni ispit. Prisustvo na minimum 80% nastave, kao i položeni završni ispiti, uslovi su za izdavanje zvaničnog sertifikata Centra EQUILIBRIO.

Nastava se organizuje prema jedinstvenoj skali Saveta Evrope, od A1 do C2 nivoa. Obezbeđen je rad u malim, mentorskim grupama polaznika. Jezici koje možete pohađati u okviru ovog Programa su: engleski, nemački, italijanski, ruski, norveški, švedski, španski, francuski, portugalski i arapski.

Više informacija o Programu stipendiranja studenata pročitajte na: www.stipendijezastudente.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *