Radionice “Startapuj svoju budućnost”

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj, u okviru projekta Škola poslovnih veština, u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država i Ministarstvom omladine i sporta, organizuje besplatne radionice na temu: Startrapuj svoju budućnost.

Neke od tema na radionicama će biti: Kako pokrenuti startap? Kako startap kompanije funkcionišu? Koji su najveći izazovi za startap firme?

Tokom radionica predavači će pokušati da polaznicima prenesu svoje bogato iskustvo i znanje iz domena pokretanja i vođenja startap kompanija, kao i da im pomognu da se u budućnosti i sami odluče na pokretanje startapa.

Radionice će se održatiu novembru na teritoriji grada Beograda, a na iste se mogu prijaviti učenici četvrtog razreda srednjih škola i studenti svih fakulteta. Da biste se prijavili, potrebno je poslati CV i motivaciono pismo na mejl: radionice@mpr-global.com do 10. novembra u ponoć. Polaznici će nakon odlušanih radionica dobiti sertifikate.

Cilj projekta Škola poslovnih veštinaje da pruži mladima znanje i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredilo i što bolje iskoristio intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *