Šminkenbal Volume 3

Ovogodišnji Šminkenbal je bio prava mešavina dobrih oprobanih stvari i novih, do sad neviđenih na Šminkenbalu.

Video se trud organizacije da lokacija KUD Cvetković bude uočljiva sa velikom tablom na kojoj je pisalo „Šminkenbal“ koja je stajala ispred ulaza. Na samom ulazu momci i devojke iz organizacije su sve goste upućivali gde da izaberu svoju masku, kako bi ih šminkeri što bolje našminkali. Šminkeri su zaista bili na visini zadatka, tj. maksimalno brzi, a istovremeno ljubazni i dobri crtači. Leptir ili mačka, Joker ili Batman, u zavisnosti od cene svako je mogao da ima odličan crtež na licu po želji. Mora se dodati i da je obezbeđenje bilo maksimalno profesionalno i nesvakidašnje ljubazno, što je svakako još jedan plus čitavom dogođaju.

Novina se ogleda u novom prostoru KUD Cvetković i tri zasebne scene. „Shiny Stage“ koji je najveći i opremljen tako da bi se i poznatiji klubovi postideli, iako i dalje ostaje večita misterija zašto sve javne institucije u Srbije nemaju adekvatan toalet. DJ-evi su se smenjivali za pultom jedan za drugim, ali se raspoloženje mase nije umanjivalo. Uz jake baseve i stroboskop, igralo se uz mikseve poznatih hitova. Možda i najveće raspoloženje mase je bilo uz miks pesama „How deep is your love“ i „Smack my b***h up“. Treba dodati i da su cene pića bile povoljne, prave studentske.

Drugi prostor „Silent Disco Stage“ je još jedna od novina. Iako je ova scena značajnije manja od glavne, imala je drugačiju, komforniju atmosferu. Pre svega zbog koncepta slušalica i činjenice da ako je neko hteo da priča normalno sa nekim, samo je trebalo da skine slušalice i razgovara. A nakon razgovora, ili se menjala bina (češće samostalno nego zajedno, što je neka druga priča), ili se nastavljalo sa đuskanjem. „Chill Out“ zona je služila svrsi da se malo odmori od buke, a nekim (iz one druge priče) kao poslednja šansa da se zbliže dok zajedno kuliraju.

Ono što Šminkenbal prati već treću godinu, jeste prilika za sve mlade ljude da se upoznaju pod drugačijim okolnostima, u odnosu na obične izlaske. Na taj način se oslobođaju i lakše prilaze jedni drugima. Ostaje doduše, utisak da je manifestacija mogla biti više posećena, ali i pored toga provod je bio fenomenalan. Na kraju, svako ko je došao Šminkenbal, izašao je zadovoljniji posle njega.

Pogledajte kakve su fotografije napravili fotografi InterFON-a: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1008291372525430.1073741972.146268132061096&type=3

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *