Predavanje: Kako da od svoje ideje kreiraš startap?

FON-Janko-Milunovic-2Fakultet organizacionih nauka i ICT Hub te pozivaju na predavanje Janka Milunovića na temu „Kako da od svoje ideje kreiraš startap?“ koje će se održati u četvrtak, 19. novembra u 20 časova u amfiteataru 015 na FON-u. U okviru predavanja biće predstavljen i Program edukacije studentata FON-a za razvoj startapa.

Janko Milunović je rezident preduzetnik u ICT Hub-u i nekadašnji student FON-a, koji je postao uspešan preduzetnik pre tridesete i kroz lični primer će odgovoriti na pitanja:

Šta je to startap?
Kako dobiti ideju za startap?
Kako da validiram svoju ideju?
Koji su prvi koraci?
Šta čini dobar tim?
Kako se izdvojiti iz konkurencije sličnih rešenja?
Šta ako moj startup ne uspe?

Imaćeš priliku da čuješ kako da pokreneš svoj posao dok si još na studijama i pitaš sve što te zanima o startap svetu.

Ovo predavanje, organizovano zajedno sa studentskim organizacijama na FON-u ESTIEM, AIESEC i FONIS, je samo uvod u mogućnost da pohađaš besplatan program tokom kog ćeš da dobiješ svu neophodnu pomoć i podršku da razviješ svoju ideju u održivi poslovni model. Detalje o načinu prijave za program saznaćete na predavanju.

Link za prijavu za slušanje predavanja

KO JE JANKO?
Janko Milunović je trenutno projektni menadžer najvećeg startap takmičenja na Balkanu „Pioneers of the Balkans“. Prethodno je bio zadužen za poslovni razvoj i menadžment inovacija u uslugama digitalnog bankarstva u Sberbank Serbia. Ekspert je za savremeno onlajn bankarstvo i razvoj web kanala prodaje. Njegovo iskustvo uključuje i rad u kompaniji Sony (projekti u oblastima eCommerce i Professional). Jedan je od osnivača i Head of Strategy & Biz Dev kompanije Brainstorm LLC.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *