Predavanje “Upotreba medija u izgradnji reputacije”

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština u saradnji sa Studentskim parlamentom Fakulteta političkih nauka vas pozivaju na otvoreno predavanje “Upotreba medija u izgradnji reputacije“.

Odgovore na pitanja: Kako mediji utiču na uspeh, kako da pridobijemo medije, da li je i loša reklama dobra reklama i kako odgovoriti na medijsku krizu p   ružiće vam Marko Velbl, međunarodni konsultant za korporativne komunikacije, osnivač i direktor PR agencije Press Office. Diplomirao je na katedri za međunarodne odnose Fakulteta političkih nauka u Beogradu. Profesionalnu karijeru započeo je na drugoj godini studija kao pripravnik u PR agenciji i u agencijskom poslu ostaje do danas. Kreirao je i sprovodio komunikacione strategije prevashodno za kompanije i organizacije, a rukovodio je i komunikacionim projektom IPA programa prekogranične saradnje Mađarska – Srbija. U okviru agencije, pored svakodnevnog vođenja kompanije, trenutno savetuje generalnog sekretara Asocijacije lizing kompanija Srbije u oblasti odnosa s medijima i vodi tim zadužen za kreiranje i sprovođenje komunikacionih projekata za najveću svetsku hemijsku kompaniju BASF, za Srbiju i region Srednje Evrope.

Pridružite nam se!

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na drugo predavanje u trećoj sezoni Škole poslovnih veština koje organizuje studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj.

  • Cilj projekta je da pruži mladima znanje i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredio i što bolje iskoristio intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji.
  • Neke od tema kojima se Škola poslovnih veština bavi su: preduzetništvo, liderstvo, diplomatski odnosi, komunikacija, odnosi sa javnošću, timski rad, psihologija uspeha, poslovna etika, ljudska prava, lokalni razvoj, demokratija.

Posetite našu Facebook stranicu i informišite se o našim dosadašnjim predavanjima među kojima su brojni domaći i strani predavači: dr Džon Lenoks (profesor sa Univerziteta Oksford), dr Jurgen Spis (direktor instituta za Humanističke nauke), Vanja Udovičić (ministar omladine i sporta u Vladi Srbije), Gi Đoken (izvršni direktor UNESCO centra za mir iz Vašingtona), Uve Fredhajm (generalni direktor kompanije Telenor u Srbiji), Nj.E. Nils Ragnar Kamsvag (ambasador Kraljevine Norveške u Srbiji), Dragana Roter (rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Vip mobajl), Maura Swini (novinarka Hafington Posta), Dru Giblin (ataše za kulturu ambasade SAD-a u Beogradu), i mnogi drugi. Prethodna sezona započeta je predavanjem dobitnice Nobelove nagrade za mir za 2003. godinu, dr Širin Ebadi iz Irana, koje je održano 22. oktobra 2014. godine u Beogradu.

Vreme: Utorak, 24. novembar 2015. godine, u 18h
Mesto: Fakultet političkih nauka, Jove Ilića 165; Slušaonica 3

Domaćini: Mreža za poslovni razvoj, Škola poslovnih veština i Studentski parlament FPN-a

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *