International Graduate Trainee Program 2016 – Delez Srbija

Delez SrbijaDelez Srbija poziva diplomce i studente master studija da se prijave za International Graduate Trainee Program 2016 – Internacionalni program za diplomce 2016.

Internacionalni program za diplomce se organizuje šestu godinu zaredom i mladii su u prilici da kroz njega razvijaju svoj liderski potencijal i da grade karijeru u internacionalnom maloprodajnom lancu kroz brojne zadatke i projekte. Tokom 18 meseci trajanja programa odabrani kandidati će biti u prilici i da borave u jednoj od zemalja u kojoj posluje Delez Grupa.

Konkurs u Srbiji otvoren je do 1. decembra 2015. godine. Proces selecije biće realizovan u više faza, u periodu od decembra do ferbuara 2016. godine. Na kraju prvog kvartala biće poznata imena polaznika buduće generacije. Program počinje u septembru 2016. godine i obuhvata tri faze.

Za više informacija posetite www.dreamjobdelhaize.com

Uslov za prijavu na konkurs je završen fakultet (osnovne ili master studije), manje od dve godine radnog iskustva i fluentno znanje engleskog jezika. Pored toga, od kandidata se očekuje liderski potencijal, strast prema maloprodaji, proaktivnost, sposobnost brzog učenja, orijentacija na rezultat, sposobnost rešavanja problema i donošenja odluka, kao i izražena spremnost na timski rad.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na www.dreamjobdelhaize.com, a uz prijavu obavezno priložiti CV.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *