INCITEMENT SRBIJA – MOTIVACIJA I INSPIRACIJA

Stvaranje i rušenje sistema!

Kako svojim ličnim akcijama menjamo velike sisteme?

U ovomesečnoj epizodi Incitementa pričaćemo o tome šta su sistemi, na lokalnom, državnom i internacionalnom nivou, da li se radilo o javnom, privatnom ili nevladinom sektoru. Kako nas ti sistemi uobličavaju i teraju da se ponašamo i delamo na određeni način? Pričaćemo o tome kako ličnim akcijama, poduhvatima i inicijativama možemo da kreiramo sopstvene sisteme i sa njima rušimo stare i zastarele. Događaj će se održati u petak 27. novembra u 19:00h, u Impact Hub-u, Makedonska 21.

inc2

O sistemima i njihovom menjanju govoriće Paul Bell, internacionalni razvojni ekspert koji je vodio velike regionalne programe USAID-a a između ostalog bio i direktor IFC-a (trening programa Svetske banke), zatim Milica Bojić koja vodi edukacioni centar i preduzeće zasnovano na vrednostima u Indiji i Hanna Ruddies, koja radi u globalnom timu Impact Hub-a kao koordinator za rast sa trenutnim fokusom na otvaranje Impact Hub-ova u 6 Afričkih zemalja.

Pridružite nam se u petak i postanite svesni svojih mogućnosti za kreiranje promene!

Zainteresovani se za ovu tribinu mogu prijaviti putem FB eventa Impact Hub Belgrade-a koji je domaćin ovog skupa u okviru svojih inicijativa koje se organizuju na različite tematske programe posvećene razvoju preduzetništva i poslovanja koji doprinose socijalnim, ekonomskim i kulturnim promenama u društvu.

Incitement Srbija je deo globalne mreže koja pomaže ljudima da se povežu, iznesu svoje ideje i preuzmu inicijativu, da bi od okruženja u kom žive napravili okruženje kakvo žele. Svaki od događaja ima drugačiju temu, o kojoj pričaju tri govornika. Oko zadate teme, okupljamo različite profile ljudi, dajući im šansu da se upoznaju i povežu, kao i da čuju seriju zanimljivih govora, koji će ih pokrenuti na akciju. Dajemo im priliku da podele svoje ideje sa drugima i motivišemo ih da ih sprovedu u delo.

ARE YOU READY TO BE INCITED?

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *