Podeli svoje znanje – Postani mentorka

Program „Podeli svoje znanje – Postani mentorka“ je namenjen mladim ženama na početku karijere kojima je potrebna mentorska podrška uspešne i iskusnije koleginice. Već šest godina Evropski pokret u Srbiji u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, Erste Bankom i Misijom OEBS-a u Srbiji realizuje ovaj program.

Trenutno je u toku konkurs za žene sa teritorije Republike Srbije sa najmanje šest meseci relevantnog profesionalnog angažmana, volontiranja ili stažiranja i željom za usavršavanjem.

Tokom programa polaznice dobijaju mentorsku podršku stručnih liderki iz različitih profesija, stiču znanja i veštine korisne u profesionalnom i privatnom životu. Polaznice će savladati veštine javnog nastupa, umrežavanja, dobiti savete kako da dalje razvijaju svoju karijeru, realizuju projekte, apliciraju na konkurse i predstave sebe na najbolji način.

 Program se realizuje u periodu od januara do jula 2016. godine i za to vreme, odabrana mentorina i dodeljena mentorka će graditi mentorski odnos, zajedno raditi, razmenjivati znanja, iskustva i savete.

Posebnu podršku Program pruža mladim preduzetnicama u poljoprivredi i Romkinjama.

Konkurs je otvoren do 30. novembra.

Potrebna dokumentacija:

  • Formular dostupan na stranici projekta;
  • Fotokopije diploma, sertifikata, potvrda učešća itd. koje mogu potvrditi neformalno obrazovanje;
  • Potvrda o zaposlenju ili angažovanju – izdaje organizacija, firma u kojoj je kandidatkinja angažovana;
  • Kraća radna biografija/ CV.

 

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *