Unija studenata FON-a organizuje prvi Yard Sale projekat

Yard sale” je nov projekat edukativnog karaktera Unije studenata FON-a koji će biti organizovan u saradnji sa Case Study Club-om. Osnovan je sa namerom da našim studentima pruži neformalno obrazovanje iz sfere prodaje i održaće se na Fakultetu organizacionih nauka.

U okviru prvog dana, 19. maja, biće održana predavanja i radionice iz oblasti prodaje, koje će držati članovi Case Study Club-a i predstavnici domaćih kompanija. Cilj je da predavanja i radionice budu interaktivni, kako bi studenti na licu mesta imali priliku da se više pozabave materijom i shvate šta treba da poboljšaju.

Tokom drugog dana, 22. maja, učesnići će imati priliku da u popodnevnim časovima dobiju korisne savete od članova Case Study Club-a i unaprede svoja rešenja za postavljen zadatak.

Treći dan projekta, 26. maj, namenjen je takmičarskom delu, gde će studenti koji žele da se oprobaju u oblasti prodaje, imati priliku da se u pet minuta predstave stručnom žiriju. Stručni žiri će činiti predstavnici Case Study Club-a i menadžeri kompanija koje su partneri projekta.

Prijavite se za Yard Sale i svojom idejom i ponudom pokažite zašto je baš vaš tim taj koji će ove godine odneti titulu najboljeg seller-a na prvom po redu Yard Sale-u!

Prijave se nalaze na sledećem linku: http://bit.ly/yardsale_prijava i traju do 17. maja do 12h!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *