InterFON prima nove članove

Dragi studenti,

Od osnivanja časopis InterFON se trudi da pruži korisne, kvalitetne i zanimljive informacije, da omogući članovima redakcije da uče, rade u timu i da predstavi Fakultet organizacionih nauka na najbolji mogući način. Naš cilj jeste da obavestimo studente o svim dešavanjima i da im pomognemo, ali nikako da utičemo na njihove stavove.

InterFON redakcija pruža mogućnost studentima različitih opredeljenja da joj se priključe. Sastoji se od dve velike celine: autora, koji uvek stvaraju kvalitetan sadržaj za časopis, i organizacionih timova koji omogućavaju da se InterFON predstavi u pravom svetlu. Bilo da želiš da istražuješ različite oblasti tvog interesovanja ili da stekneš praktično iskustvo u oblastima informacionih tehnologija, dizajna, ljudskih resursa, korporativnih odnosa i PR-a, dobrodošao si!

Za sve one koji žele da postanu deo prijateljskog i uspešnog tima, za one koji žele da saznaju mnogo toga zanimljivog i korisnog, prijave su otvorene do 20. oktobra, a potrebno je prijaviti se na ovom LINKU.

InterFON je tu za one koji žele više!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *