Sinergija 19 održaće se od 16. do 18. oktobra u hotelu Crowne Plaza

Sinergija je jedna od najvećih i najuticajnjijih godišnjih konferencija posvećena digitalnoj transformaciji, informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu Jugoistočne Evrope, koja se ove godine održava devetnaesti put za redom, od 16. do 18. oktobra u hotelu Crowne Plaza.

Sinergija je svakako prvenstveno namenjena IT javnosti, ali tokom godina Sinergija je prerasla u sveobuhvatnu društvenu mrežu ljudi koji su otvoreni, iskusni i voljni da svoja znanja prošire i dele sa drugima.

Centralne teme ovogodišnje konferencije su ključni tehnološki motori poslovne transformacije – veštačka inteligencija, cloud tehnologije i invativno preduzetništvo. Prikazaćemo veliki potencijal ovdašnje developerske i start-up zajednice na putu od ideje do praktične realizacije digitalnih servisa u poslovanju, ne skrećući pažnju sa IT bezbednosti, infrastrukture, modernog biznisa i drugih važnih oblasti. Glavna vodilja Sinergije 19 je primena veštačke inteligencije, kao ključ za bolju budućnost. Otključajmo je zajedno!

“Otključajmo budućnost” otvaraju dva tehnička konferencijska dana, koji tradicionalno donose veliki broj interesantnih predavanja, ove godine u sledećim tematskim oblastima: Artificial Intelligence, Data Science, Business Solutions, Data Platform & Business Intelligence, Developer Platform, IoT, IT Infrastructure, Modern Business, Open Source, Productivity & Mobility, Security & Identity, User eXperience, Mixed Reality & Games, i drugim zanimljivim temama.

Treći konferencijski dan – Biznis dan, održava se 18. oktobra i kroz panel diskusije i interesantna keynote predavanja sumira ključne korake koji nam predstoje u razvoju savremenog digitalnog okruženja za život i rad, iz vizure učesnika i kreatora regulatornog, privrednog i obrazovnog ambijenta Srbije. Svi učesnici Sinergije 19 koji kupe kotizacije za Tehničke dane, moći će da dobiju kotizaciju za Biznis dan uz 50% popusta.

Bilo da ste rukovodilac kompanije, velike firme ili malog preduzeća, donosilac odluka na bilo kom nivou, IT stručnjak, entuzijasta, student ili jednostavno korisnik informaciono-komunikacionih tehnologija, Sinergija je mesto na kom možete saznati šta je to što Vam je potrebno da uz pomoć tehnologije rešite različite probleme, unapredite svoje poslovanje, studiranje ili svakodnevne aktivnosti.

Izvor: https://sinergija.live/sr-Latn-RS/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *