1465064_10202346864330345_1126009286_n

 

Pod digitalnim pseudonimom m.sawyer, Milan je već 7 godina tu i tamo na Internetima. Diplomirani inženjer organizacije (titula u narodu već poznata kao „menadžer“) i ESTIEM-ovac u duši, on svoje tumaranje po FON-u opisuje kao najbolju avanturu na svetu. A svaka dobra avantura zahteva i digitalne zapise na različitim društvenim mrežama.

Za nekadašnjeg moderatora na FonForumu, džangrizavog tviteraša u ono vreme kada su još uvek dizali obrve jer „šta ti to možeš da kažeš u 140 karaktera“, jednog od prvih mayora FON-a na Foursquare-u, opsesivno kompulsivnog matorca na last.fm-u i sveobuhvatnog korisnika skoro svake veće društvene mreže (čak i вконтакте), Milan je prilično kasno započeo pisanje bloga (neki bi rekli da nije imao šta da kaže, a on sam kaže da ga je već dovoljno bilo sramota srednjoškolskih blog postova na MySpace-u).

Sada već dve godine star, taksidermija.net predstavlja mesto gde se dobra muzika čita, sluša i otkriva. Iako možda ne po meri organizatora Menadžerijada, nesumnjivo je da tekstovi dopiru do nekih delova ciljnih javnosti. Uvek će se naći poneka pesma idealna za leto, za petak, za plažu, za planinu, za kišu, za vetar. Uvek će se naći neki mikstejp za noć, za vožnju, za snošaj, za žurku.

Muzika će uvek naći svog pravog slušaoca.

[wp_rss_multi_importer category=”19″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *