268868_193262574065123_100001441467067_538375_5211932_n

Moje ime je Nebojša Radović. Rođen sam u Užicu, odrastao u Ivanjici gde sam završio Gimnaziju, da bih zatim diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

Pre 6 godina kada sam pokrenuo blog, teško da sam i sam verovao da će to biti zapravo korak koji će mi drastično u narednih nekoliko godina promeniti život. Hteo sam da pišem, jer je to oduvek bila moja ljubav. Ispostavilo se da u tome i postoji nešto, te je ovaj blog postao verovatno i stvar kojom sam se najduže bavio u životu. A oni koji me znaju, znaju i da me krasi pažnja jedne zlatne ribice i da to nije baš tako lako. Lepo je to, kada na jednom mestu možete videti svojih prethodnih 6 godina života, trenutke uspeha i padova poput dnevnika koji nikad niste bili svesni da pišete.

Blog me je odveo na put kojim bi verujem svako voleo da hoda. Putovanja, prijatelji i gomila novih znanja svakog dana. Da sam samo studirao i završio fakultet verujem da se to nikada ne bi desilo. Ovako, dobio sam priliku da pokažem neki svoj talenat i u tome delimično uspeo. A to i vama želim i najtoplije preporučujem da i krenete istim vodama. Tu ću svakako biti da pomognem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *